Webwinkel in lichttherapie ontvangt Thuiswinkel Waarborg

Webwinkel in lichttherapie ontvangt Thuiswinkel Waarborg

thuiswinkel waarborg

Slechts weinig webwinkels bieden een groot assortiment lichttherapielampen. Nog minder winkels kunnen voldoen aan de strengen voorwaarden van het keurmerk Thuiswinkel Waarborg. De Udense Shopvoor Gezondheid is dan ook terecht blij met het verkrijgen van dit keurmerk. 

We vragen eigenaar Berry van Middendorp waarom hij zoveel waarde hecht aan het Thuiswinkel-certificaat. “Wij streven er altijd naar om onze klanten optimaal te helpen.” aldus Berry. “Daarbij kijken we niet alleen naar de reacties die we zelf ontvangen. We vragen ook aan organisaties als de Feedbackcompany en nu dus Thuiswinkel.org om onze dienstverlening langs een strenge meetlat te leggen. Dit houdt ons scherp. En het geeft klanten de zekerheid dat Shopvoor Gezondheid investeert in een goede klantenservice.”

De garanties van het keurmerk

Consumenten die kopen bij een webwinkel met Thuiswinkel Waarborg kunnen rekenen op een aantal garanties. In de presentatie staan deze garanties op een rij.

Vanuit Lichttherapieblog.nl feliciteren wij onze sponsor Shopvoor gezondheid van harte met het verkrijgen van het certificaat.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*