De strijd aan met een herfstdip: nieuwe stijl

De strijd aan met een herfstdip: nieuwe stijl

herfstdipIn Engeland biedt een slimme ondernemer een nieuw antwoord op een herfstdepressie: de Real Sunlight Room. Claim is dat een bezoek aan de kamer hetzelfde effect heeft als een zomers stranddagje. Het kan allemaal in Londen in een schoonheidscentrum met de naam Ajala Spa. Als u op de website kijkt lijkt het de zoveelste Welness-club, maar schijn bedriegt. Hier is echt nagedacht over het inspelen op de jaargetijden.

Zonlicht geeft energie

Het is bekend dat vanaf de herfst veel mensen lijden onder de vermindering van zonlicht. Het wordt ook wel de herfstdip genoemd. Zon geeft ons energie, versterkt het immuunsysteem en maakt ons vrolijker. Doctoren raden niet voor niets aan om dagelijks 20 minuten in de open lucht te verkeren of recreëren.

Sunlight Room

In de Sunlight Room wordt overdekt de mogelijkheid geboden de benodigde 20 minuten buitenlucht te simuleren. Dat wordt gedaan met verschillende lichtsterktes, die slim zijn gekoppeld aan droomvakantiebestemmingen zoals “Miami in de middag”en “Bali bij zonsondergang”. Anders dan bij het gebruik van een zonnebank kent de Sunlight Room geen schadelijke neveneffecten.

In je lunchpauze zonlicht tanken

De mensen achter Ajala Spa geloven heilig in hun nieuwe concept. Ze claimen dat de Sunlight Room al bijzonder populair is bij drukke zakenmensen. Zij benutten hun middagpauze om “zonlicht te tanken” zodat ze met meer energie de rest van de werkdag aankunnen.

Gelijk aan aan dagje strand?

De claim dat 20 minuten kunstmatig daglicht gelijk is aan een dagje strand is niet gedaan door de aanbieders zelf. Hiervoor hebben ze een testpersoon (Joanna Della-Ragione). Zij zegt een bezoek aan de salon als zeer energiegevend te ervaren. En daar wordt handig op meegelift in de pr-campagne.

Retourtje Londen of thuis een daglichtlamp

Wilt u genieten van de Real Sunlight Room , dan zult u voorlopig naar Londen toe moeten reizen. Maar gelukkig kunt u er ook voor kiezen thuis een daglichtlamp te plaatsen. Zelfde techniek, zelfde effect.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*