De Gezonde Zorgomgeving

De Gezonde Zorgomgeving

Social innovation wordt dé motor voor nieuwe programma´s, projectlijnen en samenwerkingsverbanden in de zorg. Maar hoe pakken we dat aan in Midden-Brabant? Welke innovaties zijn beschikbaar en welke komen eraan? Wie neemt het voortouw? En hoe maken wij er praktijk van?

Samen met Midpoint Brabant organiseren we op 18 mei een event om de piketpalen te slaan voor de periode 2012-2016 én daarna. Met als doel: meer spin-off, werkgelegenheid, nieuwe onderzoeksprojecten en nieuwe producten en diensten in de zorgsector. Het thema luidt niet voor niets: ´De Gezonde Zorgomgeving´.

Dit wordt een uniek event in Midden-Brabant, voor en door ondernemers en betrokkenen uit de zorg, het bedrijfsleven, de wetenschap en het onderwijs.

Wie belang heeft bij innovatie in de zorg, mag dit event op 18 mei niet missen!

Voor wie?
Dit event is bedoeld voor beslissers en managers van zorginstellingen, onderzoeksinstellingen, overheden/subsidieverleners, innovatieve ondernemers en onderwijs.

Wat?
Een dag vol innovaties, gericht op ´de gezonde zorgomgeving´. Specifieke thema´s zijn verder: chronische zorg, veiligheid in de zorg, scholing en arbeidsmarkt, ouderenzorg en technologie op de werkvloer.

Waar?
Willem II Stadion Tilburg. U bent van harte welkom vanaf 13.30 uur. We starten met het programma om 14.00 uur en eindigen met een drankje rond 21.00 uur.

Meer informatie over het programma en de inhoud van het event vindt u op: www.zorgwetenschapentechnologie.nl. Zorg dat u erbij bent en meld u direct aan op de website!

Wilt u zich bij dit event profileren als innovatieve ondernemer of zorginstelling? Neem voor de mogelijkheden contact op met Monique de Wit, tel: 040 – 257 20 23.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*